2011. február 2., szerda

Oremus borvacsora a Borssó-ban

Ismét egy borvacsora. Most Oremus, a helyszín pedig a Borssó. Nekem legjobban a libamáj ízlett, mákos nudlival, gyömbérrel, a bor is tökéletesen passzolt hozzá. Az est "felfedezettje" pedig a quinoa volt, hallottam/olvastam már róla, de most ettem először. 
Na és a 2003-as Mandolás még mindig nagggggyon szép!

Édeskomény mousse lazackaviárral, kenyér chips-szel
Mandolás Furmint 2007

Quinoa brick tésztába töltött rozmaringos báránnyal
Mandolás Furmint 2003

Rostonsült libamáj mákos nudlival és japán gyömbérrel
Édes Szamorodni 2007

Királyrák bor sabayonnal és balzsamecettel ízesített karfiol pürével
Késői Szüret 2007

Marha steak csicsóka variációkkal és parajjal
Pintia 2006 Toro D.O. (Spanyolország)

Rákóczi túrós
5 puttonyos aszú 2003

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...