2012. február 29., szerda

A legjobb tonhalsaláta, szerintem


Én ennél jobb tonhalsalátát még nem ettem.  Nem is szaporítom a szót, próbáljátok ki ti is!

Hozzávalók:
2 konzerv tonhal (saját levében), 1 kis doboz darabos cottage cheese, 1 kis lilahagyma, 3 zellerszár, 1 ek kapribogyó, fél citrom leve, 2 ek majonéz, 1 tk dijoni mustár
  • A tonhalat leve nélkül egy tálba öntjük, villával feldaraboljuk, majd hozzáöntjük a darabos cottage cheese-t.
  • A lilahagymát felaprítjuk, a zellerszárat kierezzük, majd szintén kis darabokra vágjuk és hozzáöntjük a tonhalhoz.
  • A citromlét kikeverjük a mustárral, majonézzel, kapribogyóval és  az öntetet összekeverjük a tonhallal. Sózni nem kell, hiszen a dijoni mustár magában is elég sós.
  • Pirítóssal vagy salátalevélen tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...