2010. december 22., szerda

Narancsos bébispenót saláta

Ez a saláta már el is fogyott, mire észbe kaptam, hogy lefotózzam. Úgyhogy kép majd legközelebb!

Hozzávalók:
2 narancs, 1 csg konyhakész bébispenót,egy marék szárazon pirított dió, az öntethez narancslé, méz, mustár, olívaolaj, almaecet, tejszín, só, bors
  • A narancsot kifiléztem, a szeleteket félbevágtam, salátástálba raktam. Hozzáadtam a spenótot.
  • A filézés "maradékából" kinyomtam a narancslét, adtam hozzá egy kk mustárt, 1 kanál mézet, 1 löttyintésnyi almaecetet, majd belecsurgattam egy kis olajat és jól összekevertem. 
  • Sóztam, borsoztam, kis tejszínnel krémesítettem az öntetet.
  • A salátát összekevertem az öntettel, majd rászórtam a diót.
Szerintem galambbegy salátával, vagy rucolával is jó lehet, majd kipróbálom!

1 megjegyzés:

Makka írta...

Boldog karácsonyt kívánok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...