2010. december 5., vasárnap

Tonhalsaláta zellerszárral

Ma reggel volt időm a konyhában szuttyogni, mivel Marci Vízipók iránti rajongása még nem csillapult. Így aztán volt frissen  facsart narancslé, tea, és készült tonhalsaláta is pirítósra, vagy anélkül.

Hozzávalók:
1 konzerv tonhal saját levében, 3 zellerszár, 3 tojás, fél fej saláta, fél pohár kefír, 1 ek majonéz, 1 tk mustár, fél citrom leve, só, bors
  •  A tojásokat keményre főzöm.
  • A zellerszárat kierezem, felszeletelem. A salátalevelekkel, tonhallal salátástálba rakom.
  • A kefírből, majonézből, mustárból elkészítem az öntetet, citromlével, sóval, borssal ízesítem.
  • Mindent összekeverek, végül a tojást is rápakolom a saláta tetejére.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...