Ma reggel volt időm a konyhában szuttyogni, mivel Marci Vízipók iránti rajongása még nem csillapult. Így aztán volt frissen facsart narancslé, tea, és készült tonhalsaláta is pirítósra, vagy anélkül.
Hozzávalók:
1 konzerv tonhal saját levében, 3 zellerszár, 3 tojás, fél fej saláta, fél pohár kefír, 1 ek majonéz, 1 tk mustár, fél citrom leve, só, bors
- A tojásokat keményre főzöm.
- A zellerszárat kierezem, felszeletelem. A salátalevelekkel, tonhallal salátástálba rakom.
- A kefírből, majonézből, mustárból elkészítem az öntetet, citromlével, sóval, borssal ízesítem.
- Mindent összekeverek, végül a tojást is rápakolom a saláta tetejére.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése