2012. május 31., csütörtök

Juhtúrós rudacskák


Egy kedves barátnőmtől származik az alábbi nagyon egyszerű, de annál nagyszerűbb, elronthatatlan juhtúrós recept. Állítólag jól záródó dobozban napokig is eláll, de nálunk nem jutott el a dobozba zárásig:-)
  • Végy egy egység (pl. 25 dkg) juhtúrót, egy egység puha vajat és gyúrd össze egy egység liszttel.
  • Fóliába csomagolva pihentesd a masszát fél óráig a hűtőben.
  • Lisztezett deszkán nyújtsd ki, vágd csíkokra, majd kivajazott-lisztezett tepsiben, tojással megkenve süsd meg a rudacskákat 180 fokra előmelegített sütőben.
Én még csak meg sem sóztam, ízlés kérdése...

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Lájkolom :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...