2010. november 28., vasárnap

Füstölt pisztráng zelleres salátával


Méltó véget ért a szilvásváradi füstölt pisztráng! A salátát Gy készítette hozzá.

Hozzávalók:
1 füstölt pisztráng filézve, zeller, savanyú uborka, alma, kapribogyó, majonéz, tejföl, mustár, só, bors, citromlé

  • A zellert, savanyú uborkát és az almát csíkokra vágjuk. (A zellert meg is lehet párolni, ha valaki nem szereti nyersen). 
  • Majonézt, tejfölt összekeverjük, mustárral, sóval, borssal, citromlével ízesítjük.
  • A zöldségeket nyakon öntjük a dresszinggel, hozzákeverjük a kapribogyót, és kész!
Pirított rozskenyérre halmozzuk a salátát és a tetejére helyezzük a pisztráng falatkákat. Nagyon finom vacsora volt!!

2 megjegyzés:

Hobbychef írta...

Ez egy könnyű, gyors, s ízletes étel. Meine Hochachtung!

mahl-zeit írta...

Vielen Dank!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...