2010. február 2., kedd

Szepsy borvacsora

Még januárban vettünk részt az Abszint által szervezett Szepsy borvacsorán. Jól éreztük magunkat, jót ettünk-ittunk. Hogy mit?? Leírom szépen sorjában.
  • Golgota gyümölccsel pácolt vöröstonhal citromfű nyárson
  • Szepsy Édes Szamorodni 2006

  • Kacsamáj polentával, birsmártással
  • Szepsy Furmint 2007

  • Tigrisrák pisztácia pesto-val, mangóval
  • Szepsy Furmint Urbán dűlő 2008

  • Licsi sorbet

  • Nyúlgerinc gesztenyés gnocchival
  • Szepsy Hárslevelű Király dűlő 2007

  • Roquefort mostarda-val
  • Szepsy 6 puttonyos aszú 2003

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...