2013. november 21., csütörtök

Sült fetasajt



Ez is egy nagyon egyszerű, nagyon gyorsan elkészíthető, igazi beszélgetős, csipegetős kaja. Én ennek megfelelően az  éppen aktuális "csajnap"-ra készítettem el, aztán pár nap múlva megismételtem:-)a

Hozzávalók:
1 csg fetasajt, lilahagyma, koktélparadicsom, olívaolaj, só, bors, oregano

Elkészítés:
  • Egy kisebb tűzálló tálat kiolajozunk, beletördeljük a sajtot.
  • Rádobjuk a félbe vágott koktélparadicsomokat és a lilahagyma szeleteket.
  • Sóval, borssal, oreganoval fűszerezzük, majd alaposan meglocsoljuk olívaolajjal.
  • 180 fokra előmelegített sütőben fóliával letakarva sütjük kb. 20 percig, majd utána fólia nélkül addig, amíg a teteje szépen pirulni kezd.
  • Friss, ropogós kenyérre kenve fogyasszuk!

1 megjegyzés:

katalin írta...

Jól néz ki :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...