2013. szeptember 28., szombat

Pisztrángpástétom

Húúú, ez a pástétom nagggggyon finomra sikerült! Friss kenyérrel (és egy pohár száraz fehérborral) kitűnő választás vacsorára!


Hozzávalók:
1 füstölt pisztrángfilé, 10 dkg puha vaj, 2 ek tejszín (el is hagyható), fél citrom leve, só, frissen őrölt bors, őrölt szerecsendió

  • A filét és a vaj felét botmixerrel pürésítjük, majd belekeverjük a tejszínt és a citromlét.
  • Fűszerekkel ízesítjük és tálkába kanalazzuk a pástétomot.
  • A maradék vajat megolvasztjuk és a pástétomra öntjük, majd tálalásig hűtőbe tesszük, hogy a vaj megdermedjen a tetején.

Ötlet: Good Food II/9



Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...